Gnosjö Rörledningsaffär AB
Järnvägsgatan 35
335 21 Gnosjö
Tel. 0370-33 22 90
info@gnosjoror.se

Expert på VVS-installationer sedan 1935.

Service på din värmepump

Därför ska du ha serviceavtal!

- För största möjliga energibesparing krävs regelbunden service och underhåll av din värmepump.

Största möjliga energibesparing kräver en värmepump i bra skick

För att din värmepump ska ge största möjliga energi- och miljöbesparing krävs det att den håller sig i bra skick år efter år. Därför krävs regelbunden service och underhåll. Genom att analysera hur din värmepump arbetar optimerar vi din anläggning utefter dina behov. Vi hjälper dig att utföra regelbunden service på din värmepump och du sparar på så sätt drivenergi.

Vi hjälper dig att förlänga livslängden på din värmepump

Vi kontrollerar alla viktiga funktioner och kontrollpunkter vid vår årliga besiktning. Eventuella fel kan därför åtgärdas innan de blir akuta problem. Efter utförd besiktning får du ett besiktningsprotokoll och förslag på eventuella åtgärder.

Vi erbjuder trygg och smidig service

Vi har stor kunskap om värmepumpar och även de verktyg som krävs för att utföra högkvalitativ service på din värmepump. Du behöver inte hålla reda på serviceintervallerna. Det gör vi åt dig.

Bli avtalskund och få prioriterad service

För dig som är avtalskund erbjuder vi prioriterad service. Du får gratis telefonsupport och en välutbildad servicetekniker som årligen besiktar din värmepump. Som avtalskund får du 10 % rabatt på reservdelar och reparationer. Och du får prioriterad och snabb service om du behöver akut hjälp.

Vill du bli avtalskund? Kontakta oss