Gnosjö Rörledningsaffär AB
Järnvägsgatan 35
335 32 Gnosjö
Tel. 0370-33 22 90
info@gnosjoror.se

Expert på VVS-installationer sedan 1935.

Rörmokare, VVS-installationer Värnamo, Gislaved

VVS-installationer

- Våra rörmokare utför alla slags VVS-installationer både som totalentreprenör eller underentreprenör.

Från kranpackning till stora entreprenader

Gnosjö Rörledningsaffär AB utför alla slags VVS-installationer, allt från att byta en kranpackning till stora entreprenader. Alla som har någon typ av fastighet är i behov av en VVS-installatör. Vare sig du behöver hjälp med nytt badrum i villan eller sommarstugan eller har stora kommersiella fastigheter som behöver ett nytt värmesystem så hjälper vi dig, alla kunder är lika viktiga för oss, vad det än gäller.

Vilka är våra tjänster?

VVS-yrket spänner över ett mycket stort område och det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder kompetens inom hela yrkesområdet. Då vi bedriver vår verksamhet i en region ( Gnosjö-, Gislaved-, Vaggeryds- och Värnamo-kommuner ) med stark industriell tradition har industriinstallationer blivit en specialitet. Vi kan erbjuda tryckluftsinstallationer, processkyla och övriga vvs-installationer för industrin.

Underentreprenör eller totalentreprenör

Vi åtar oss projekt utifrån lämnad offert eller takpris samt på löpande räkning. Vi åtar oss projekt i alla former, från underentreprenör till totalentreprenör. Efter många framgångsrika år på en lokal marknad har vi ett väl upparbetat nätverk av seriösa och professionella hantverkare. Vi arbetar endast med erkänt duktigt yrkesfolk.